5th January 2018 - Menu weselne5th January 2018 - Menu komunijne5th January 2018 - Menu okolicznościowe30th January 2016 - BAL KARNAWAŁOWY5th December 2015 - Akademia Kobiecości28th November 2015 - ANDRZEJKI11st March 2015 - Nadchodzące Imprezy w Restauracji Bombaj Tandoori7th March 2015 - DZIEŃ KOBIET20th February 2015 - PYSZNE NALEŚNIKI16th February 2015 - Nowe menu i nowa karta win14th February 2015 - Walentynki12th February 2015 - TŁUSTY CZWARTEK7th February 2015 - Zupa krem z zielonego groszku3rd February 2015 - RESTAURACJA CZYNNA OD GODZ. 16.0016th January 2015 - Ciasteczka z czekoladą12th December 2014 - Lokal czynny do godz. 18.006th December 2014 - MIKOŁAJKI2nd December 2014 - BONY UPOMINKOWE29th November 2014 - Muffiny czekoladowe z nadzieniem bananowym25th November 2014 - zielono mi24th November 2014 - PRZYGOTOWANIA DO ANDRZEJEK21st November 2014 - ZUPA KREM MARCHEWKOWY28th October 2014 - MENU WIGILIJNE23rd December 2013 - Restauracja zamknięta w dniach 24.12.13 oraz 25.12.1316th Septempber 2013 - Współpraca z Hotelem Boutique17th July 2013 - warsztaty taneczne i bollywood disco 2nd April 2013 - Nowe zestawy obiadowe!27th March 2013 - Święta Wielkanocne1st March 2013 - NOWOŚCI2nd February 2013 - BAL CHARYTATYWNY31st December 2012 - BAL SYLWESTROWY 28th October 2012 - Menu na przyjęcie wigilijne (wersja 1)28th October 2012 - Menu na przyjęcie wigilijne (wersja 2)1st July 2012 - HAPPY HOURS w Bombaj Tandoori w Sosnowcu12th June 2012 - Oglądaj EURO 2012 w Bombaj Tandoori!3rd June 2012 - Wielki Piknik Regiony Europy i Świata w Pszczynie31st May 2012 - Pamiątki indyjskie w Bombaj Tandoori28th May 2012 - MAGICZNA PODRÓŻ DO BOMBAJU W HOTELU NOVOTEL26th May 2012 - DZIEŃ KULTURY BANGLADESZU - FESTYN19th May 2012 - Bombaj Tandoori i Noc Muzeów26th April 2012 - Specjalne warunki dla klientów bankowości osobistej PKO BP - program Platinium i Aurum14th April 2012 - Bengalski Nowy Rok 26th March 2012 - Uroczystość Dnia Niepodległości Bangladeszu - organizator Konsulat Bangladeszu w Polsce29th February 2012 - Zniżka dla naszych Klientów w Speak Up - Szkole Języka Angielskiego 5th February 2012 - Targi Ślubne Katowice, Spodek 201223rd January 2012 - Bombaj Tandoori w Muzycznej Kuchni

5th January 2018 - Menu weselne

Drodzy Goście! Poniżej prezentujemy propozycję menu na przyjęcie weselne. Pragniemy jednak zaznaczyć, że przedstawione menu to jedynie oparta na naszym wieloletnim doświadczeniu sugestia, która może zostać w dowolny sposób zmodyfikowana tak, aby spełnić Państwa oczekiwania. Innymi słowy, każdy element niniejszej propozycji może ulec zmianie po uwzględnieniu preferencji kulinarnych naszych Gości. Powitanie Pary Młodej chlebem i solą. Powitanie Gości lampką szampana. Uroczysty obiad Zupa (jedna do wyboru) Rosół z makaronem Krem z borowików z groszkiem ptysiowym Krem z zielonego groszku z grzanką Krem z brokułów z groszkiem ptysiowym Danie główne (3 mięsa do wyboru) Roladki wieprzowe w sosie grzybowym Szaszłyk z kurczaka smażony w piecu tandoori podawany na żeliwnej płycie Stek ze schabu panierowany w płatkach migdałów Kotlet de Volaille Schab z nadzieniem serowym Filet z indyka panierowany w grzankach Dodatki (podawane wszystkie trzy rodzaje) Kluski śląskie Ziemniaczki z wody z koperkiem Krokiety ziemniaczane Zestawy surówek (podawane wszystkie trzy rodzaje) Biała kapusta z marchewką w sosie vinegrett Sałatka z kapusty pekińskiej i świeżych warzyw w zalewie jogurtowo-czosnkowej Modra kapusta Deser Kawa lub herbata – wersja nielimitowana Bukiet lodów z owocami, bitą śmietaną i polewą czekoladową lub Szarlotka na gorąco z lodami i bitą śmietaną na musie wiśniowym Zimna płyta (wydawane wszystkie elementy zimnej płyty) 1. Półmisek wędlin i mięs pieczonych: - karczek pieczony - schab pieczony ze śliwką i morelą - łopatka faszerowana pieczona - szynka gotowana - baleron - wędlina drobiowa - kabanosy Dip czosnkowy i żurawina do mięs 2. Jaja faszerowane na różne sposoby: - jaja z łososiem - jaja z kawiorem - jaja w majonezie z groszkiem zielonym 3. Sałatka jarzynowa w muszelce z ciasta francuskiego 4. Sałatka grecka z serem feta 5. Roladki z szynki konserwowej ze szparagami w galarecie z zieloną dekoracją 6. Deska serów z kiścią winogron i rodzynkami 7. Sałatka hawajska z ananasem 8. Koreczki serowo-oliwkowe na połówce pomarańczy 9. Śledź w oleju 10. Śledź po kozacku 11. Roladki łososiowe 12. Tymbaliki drobiowe 13. Pieczywo mieszane + masło 14. Kosz owocowy na szkle Ciepły posiłek wydawany w trakcie zimnej płyty (wszystkie 3 posiłki wydawane w trakcie przyjęcia) 1. Półmisek gorących przekąsek indyjskich: - paluszki z kurczaka panierowane w mące z soczewicy - jeże cebulowe z ziemniaczkami - pierożki singera z nadzieniem mięsnym / warzywnym Do przekąsek podawane są 3 rodzaje sosów o różnym stopniu ostrości. 2. Udziec fileta z kurczaka w sosie maślano-pomidorowym z migdałami Ryż zapiekany z bukietem warzyw 3. Barszczyk czerwony wydawany z pierożkiem samosa (zastępuje tradycyjnego krokieta) Ponadto cena obejmuje: - wystrój stołów - dekoracje kwiatowe - obsługę kelnerską - śmietanowo-owocowy tort weselny z aplikacją weselną, - ciasta weselne zamawiane przez lokal w cukierni, - 3 rodzaje soków: pomarańcz, jabłko, czarna porzeczka, wydawane w dzbankach w wersji nielimitowanej, - woda mineralna niegazowana z cytryną lub liśćmi mięty, wydawana w wersji nielimitowanej - możliwość korzystania z ogródka letniego (w sezonie), - bezpłatny parking dla Gości, - bezpłatny, ekskluzywny apartament dla Nowożeńców, - nieograniczoną ramami czasowymi zabawę weselną - kupon upominkowy dla Pary Młodej do wykorzystania w restauracji Bombaj Tandoori, - 10 % zniżki na organizację wszelkich imprez okolicznościowych naszych lokalach przez Parę Młodą. - monitoring całego obiektu Alkohol jest własnością organizatorów przyjęcia łącznie z szampanem na powitanie Gości. Nie są pobierane opłaty korkowe za wniesienie alkoholu. Cena: 220,00 zł / osoba lub 200,00 zł / osoba w przypadku rezygnacji z pakietu obejmującego tort, ciasta i napoje. W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt z Panią Katarzyną Pietras-Faruque, tel. kom. 606 316 989.